Jag & Dem

Värk idag också.. Men inte alls som igår.

Det har varit ett riktigt skitväder idag!! När jag åkte till jobbet i morse så regnade det på snön!!! Rutorna på bilen hade inte frost på sig, det var ett lager av IS!! Kul att försöka få bort det med ett huvud som värker.. Men det gick iaf, till slut.
Jobbade till 9 tiden, sen var det bara att gå ut och skrapa av ännu mer is från bilen!! 😩

Åkte hem, fixade till mig lite för att sedan bli upphämtad av mamma & pappa. 💜

Bilen rullade mot en bilförsäljare i närheten av Skärholmen för att titta på bil.. Skulle ha en liten, begagnad bil, men nu sitter jag här och är ägare till en rätt så stor bil(enligt mig).
Men den är NY(!!!), stark, säker och så var det ett väldigt bra pris på den! Gillar den! 
Dock har den inte de små "finesserna" som jag tyckte/tycker är viktigt, men det får gå ändå! Vuxenpoäng till mig!! ✌️😜 Fick välja färg helt själv, blev ⚫️👍!
Dock fick jag inte hem den idag.. Får vänta ända tills på torsdag med att hämta den!! Denna vecka kommer vara lååååång!! 🙈😉
Men jag ska ha denna bil länge, får bättre plats med saker i denna än vad jag skulle fått i den lilla! 

Efter allt var klart så var jag så hungrig att jag nog skulle kunnat äta en hel 🐮!! Vi åkte till Skhlm köpcentrum,  jag och mamma åt libanesiskt och pappa kebab, Gud så gott det var!! Sen gick vi lite i affärer, drack kaffe (espresso house såklart!!😁). Jag chockade mamma & pappa samt mig själv när jag INTE ville smaka på pappas muffins! Det ni!! Kanske inte så stort för er, men för denna sockermissbrukare var det väldigt stort!! 😊
Dock hittade jag inga bra träningsskor som jag var ute efter... Men vad gör det? Jag har en bil!! 😂

Sen åkte vi hem i snöstormen.

Nä, nu ska jag dricka lite kaffe och äta en liten chokladbit och njuta lite över att jag har en biiiiiil!!!! 😄😃😀
Wroooom, wroooom!!! 🚙💨
Måste bara få in i min lilla skalle att det är en diesel!!!! 🐷
Det bästa är ju att nästa helg när jag jobbar på Mättinge så kan jag skicka hem mamma tidigare då hon jobbat så mycket och jag kan jobba och komma hem alldeles själv!! Frihet enligt mig att inte vara beroende av att få skjuts! 

Dem🙏