Söndag kväll

Nu ligger jag avslappnat i min soffa och myser! Har tänt lite ljus, tittar på tv och sitter här vid datorn.. Robin jobbar stängning… Känner att jag är rätt så trött, ska bli skönt att sova sen!  Som jag skrev i förra inlägget så gick det super att jobba! Det var riktigt kul!!!

Nu mera så funderar jag väldigt mycket på vad jag vill inrikta mig på inom kockyrket.  Dags att fundera på praktik, det ska ju vara en plats där man kanske vill jobba sen.. Tycker ju att det är roligt med a la carte, men är ändå osäker… Finns ju så många olika ställen och inriktningar, alla måste ju äta!

HATAR denna tid på månaden.. Mitt humör är tragiskt, ena sekunden glad och lycklig och andra sekunden helt tvärtom… Det jobbiga är också att jag kan äta hur mycket som helst trots min operation, jag förstår inte hur det går till.. Känner mig så värdelös, vill ju inte kunna äta så mycket som jag kan.. Visst jag går ner i vikt, men vad långsamt det går!!! Några jag pratat med/läst bloggar som gjort operationen kan ju knappt äta något alls, skulle typ också vilja ha det så…

Nä, om en stund ska jag kolla parlamentet sen ska jag kanske kolla någon film och lägga mig! Måste ju ladda för massor med dagar av teori i skolan! Får se hur det går för oss, vi kommer säkert vara som en lågstadieklass, sitta stilla, vad är det!? Haha!

God natt från Mig!
Har äntligen kommit mig för och förstår nu hur jag ändrar på webbcamera bilderna så jag kan lägga ut dom här!