Ris & Ros

Nu är jag iaf på bättringsvägen.. Dock trött hela tiden, snuvig och nyser ofta och inte en gång utan typ 5 nysningar i rad.. Har inte så mycket feber längre.. Men längtar ändå tills jag ska gå och lägga mig. Fortfarande jobbigt att stå i kassan på caféet... Känner mig lite äcklig då... Stackars gäster..
 
Dock är jag nu i skrivande stund så uttråkad, borde städa men orkar inte nu... Skulle vilja hitta på något, men det känns för sent att åka någonstans så här "sent".. Går ju och lägger mig så tidigt för att orka upp vid 4,30 tiden... Det suger verkligen just nu... Förlåt att jag klagar så, vet att ni läst det förut, men det är ju så trist just nu..
Så vill jag börja träna och komma igång med det, vågar inte gå dit förrän jag är helt frisk!! Så jag hoppas verkligen att jag är det till nästa vecka!!!!
 
 
 
MEN jag har några saker att se fram emot i höst och det känns skit kul!! Åker bort en helg i mitten på oktober till en 30 års fest hos en kär vän och förhoppningsvis åker jag bort en helg i november till en annan kär vän!!! Gud så jag längtar! Synd bara att helgerna är så korta!
 
Dock kommer ju den där 30 årsdagen i oktober också... Har ingen aning om vad jag ska göra då... Vet inte vad jag vill heller...