4 dagar...

Nu är det inte långt kvar... Känns mycket bra, är taggad!!!
Helt plötsligt blir det Juni, en månad gick fort!!! Har lust att göra massa saker innan torsdag, men det får vänta, tiden räcker inte till..

Måndag, tisdag, onsdag SKOLA!

På tisdag ska jag träffa Vickis, bara hon och jag! Det var så länge sedan!! Vi ska ut och käka! Bäst att passa på! hihi!!

På onsdag ska jag lämna Nisse på landet hos mor och far så ska vi kanske äta grillat!!! Det kommer jag sakna i sommar, men får ta igen det nästa sommar!! :D
Så ska jag lägga mig tidigt och försöka sova, ska vara på sjukhuset klockan SJU på torsdagsmorgon! Vid ÅTTA ska jag operara mig, om det inte blir något akut!!! Eller rättare sagt: kirurgen ska utföra arbetet!! Hehe!
Ska ligga på intensiven tills på fredag, så jag kommer tyvärr inte kunna höra av mig något... Då tänkte jag sova, inte glömma att andas, blåsa i en flaska med vatten och vicka på fötterna! :D Som sagt, jag är förberedd och laddad!!!!

Nu i helgen har jag jobbat på Mättinge, sitter här nu.. Mycker gäster och mycket spring! Men det har varit kul! Vaknade dock med migrän i morse... Har sovit här i natt. Första gången jag och Robin sover utan varandra.. Och det gick bra, vi båda överlevde! ;) Hihi!!! ♥ Men jisses vad jag saknar dig Robin!! ;) Hur ska det gå då jag ska vara på sjukhuset i ca FEM dagar!? Klart det kommer gå bra! :D


Puss & Kram